Workshops en Trainingen

Als je kennis wilt maken met Deep Listening kan je deelnemen aan een korte workshop. In een dagdeel maak je kennis met de techniek en kan je ook ervaren hoe Deep Listening direct van invloed is op de kwaliteit van de communicatie.

Wil je wat dieper de materie in, dan kan je een ééndaagse training in Stedum volgen. Dit is een prima manier om de techniek en het achterliggende model te leren kennen. Er is veel ruimte voor daadwerkelijk oefenen en het integreren van de techniek in je dagelijks leven.

Ook kan je de zesweekse training volgen. In Groningen in samenwerking met De Poort, in Winschoten in samenwerking met De Klinker. Het accent van de zesweekse ligt op het daadwerkelijk integreren van Deep Listening in je werk en privé.

Op drie vrijdagen in maart en april kan je de driedaagse training in het Friese Nijega volgen die wordt gegeven in samenwerking met de Werkplaats Aandachtig Leven.

Training met Rosamund Oliver

Carel Braak en Rosamund Oliver geven een vijfdaagse training in het Ierse retraitecentrum Dzogchen Beara, vermoedelijk in de eerste week van oktober. Meer informatie vind je op www.dzogchenbeara..org en www.deeplisteningtraining.com

Een compleet overzicht van de trainingen met Rosamund Oliver vind je op: www.deeplisteningtraining.com.

FaLang translation system by Faboba