Workshop Deep Listening

Zaterdag 13 juli, 9.30 -13.00 in Groningen

Hoe kan je als zorgverlener, trainer, coach, docent of manager vol aandacht zijn voor je cliënt, patiënt, leerling of collega, zonder daarbij je grenzen uit het oog te verliezen?

Deep Listening is een professionele training die je helpt om open, ontspannen én gezond te blijven. De techniek wint snel aan bekendheid in de zorg en wordt bijvoorbeeld aangeboden aan VU en UMCG in de huisartsenopleidingen. Deep Listening is geschikt voor iedereen die te maken heeft met 'luisteren': zorgverleners, docenten, trainers, managers, etc...

Deze korte workshop is een goede manier om kennis te maken met de kracht van Deep Listening. Het is ook een goede voorbereiding als je overweegt om de driedaagse training in Stedum of de vijfdaagse training in Ierland te volgen.

Workshop 'Kennismaking met Deep Listening'

Deze workshop besteedt aandacht aan het achterliggende model, maar de nadruk ligt op het ervaren en toepassen van de methode. Na deze ochtend kan je een van de essentiële luistertechnieken van Deep Listening toepassen in je werk en je dagelijks leven. Ook tips voor het verder verdiepen van de technieken.

  • Zaterdag 13 juli 9.30 - 13.00. Inloop vanaf 9.15
  • Friesestraatweg 31 in Groningen (vlakbij Hoendiep) Locatie
  • Trainer Carel Braak: 'Certificated ACDLT-trainer', in opleiding bij Rosamund Oliver
  • Kosten: 60 euro
  • Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
FaLang translation system by Faboba