Heb je behoefte om werkelijk eens gehoord te worden, in alle openheid, zonder oordelen, zonder verwachtingen, dan kan je terecht bij Carel Braak voor individuele Deep Listening.

Een sessie duurt vijf kwartier en biedt je alle ruimte om een onderwerp te exploreren. Je kunt heel concrete situaties inbrengen uit werk en privé, die we dan vanuit het perspectief van Deep Listening kunnen beschouwen. Dit kan zeer bevrijdend werken. Het helpt je om je natuurlijke wijsheid te activeren en om je intuïtie voelbaar te maken. De ervaringen met deze individuele Deep Listening zijn zeer positief.

Carel heeft oa gewerkt met trainers en managers. Het is prettig als je vooraf een workshop hebt gevolgd, maar dat is niet noodzakelijk. Mail of bel als je meer over deze aanpak wilt weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 41845282.

  • Kosten: 60 euro per sessie
  • Locatie: Zonnedauwweg 16-R in Haren

Deep Listening Training is in 2003 opgezet door de Britse therapeut Rosamund Oliver.  Meer dan 3.500 professionals hebben een training gevolgd en passen de methode toe in hun dagelijks leven en werk.

Deep Listening Training -voluit Awareness Centred Deep Listening Training (ACDLT) - is geschikt voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met luisteren. Deelnemers zijn vaak professionele zorgverleners, maar ook in andere sectoren -overal waar luisteren belangrijk is!- kan Deep Listening worden ingezet. Evaluaties laten zien dat de training een positief effect heeft op de reeds bestaande luistervaardigheden. Het helpt de 'luisteraar' om open en nieuwsgierig te zijn, en tegelijkertijd beter bij zichzelf te blijven. De luisteraar is zich meer bewust van alles wat er tijdens de communicatie speelt en kan meer ontspannen tijdens het gesprek. Dit verandert de dynamiek van de uitwisseling en verhoogt de kwaliteit.

Carel Braak is bij Rosamund Oliver in opleiding en inmiddels 'certificated ACDLT-trainer'. Carel is als enige in Noord-Nederland aanbieder van het officiële ACDLT-programma.

Meer informatie over het internationale programma van Deep Listening vind je op www.deeplisteningtraining.com.
Een engelstalige brochure met meer informatie kan je hier bekijken >>>

Workshops en Trainingen

Korte workshop in Groningen
Als je kennis wilt maken met Deep Listening kan je deelnemen aan een korte workshop. In een dagdeel maak je kennis met de techniek en kan je ook ervaren hoe Deep Listening direct van invloed is op de kwaliteit van de communicatie.

Training van één dag in Stedum
Wil je wat dieper de materie in, dan kan je een ééndaagse training in Stedum volgen. Dit is een prima manier om de techniek en het achterliggende model te leren kennen. Er is veel ruimte voor daadwerkelijk oefenen en het integreren van de techniek in je dagelijks leven. Heerlijke locatie.

Cursus in zes dagdelen in Groningen en Winschoten
Ook kan je de cursus "Gezond Luisteren volgen, die in zes dagdelen wordt gegeven. In Groningen in samenwerking met De Poort, in Winschoten in samenwerking met De Klinker. Het accent van deze zesweekse ligt op het daadwerkelijk integreren van Deep Listening in je werk en privé.

Driedaagse training in Nijega
Op drie vrijdagen in maart en april kan je de driedaagse training in het Friese Nijega volgen die wordt gegeven in samenwerking met de Werkplaats Aandachtig Leven. Hier is veel ruimte voor uitwisseling en verdieping. Prachtige locatie. Reacties zijn zeer enthousiast.

Vijfdaagse training met Rosamund Oliver in Ierland
Carel Braak en Rosamund Oliver geven een vijfdaagse training in het Ierse retraitecentrum Dzogchen Beara, vermoedelijk in de eerste week van oktober. Meer informatie vind je op www.dzogchenbeara..org en www.deeplisteningtraining.com

Een compleet overzicht van de trainingen met Rosamund Oliver vind je op: www.deeplisteningtraining.com.
Rosamund heeft wegens trieste privéomstandigheden haar cursussen in het voorjaar 2020 uitgesteld.

Heb je geen tijd om de achtweekse mindfulness training in een vast schema te volgen, wil je direct van start? Dan kan je ook kiezen voor individuele begeleiding. In overleg plannen we dan 8 sessies van circa 2 uur. Deze vorm geeft ook meer ruimte voor het toespitsen van mindfulness op jouw specifieke behoeften, zodat je alles wat je leert en ervaart ook werkelijk kunt toepassen.

Deep Listening op maat

Locatie en tijden flexibel

Wil je met je team een workshop Deep Listening? Hebben jullie specifieke vragen, bijvoorbeeld over gezonde grenzen, overbelasting of zelfcompassie?

Deep Listening Training

Professionele training voor zorgverleners, coaches, docenten, trainers, etc...

Deep Listening is een professionele training die je helpt om zowel in je werk als privé om vol aandacht voor je gesprekspartner(s) te zijn, zonder daarbij je grenzen uit het oog te verliezen. Het vergroot je gewaarzijn tijdens het luisteren en helpt je om beter bij jezelf te blijven. De techniek wordt gebruikt door therapeuten, artsen en andere zorgprofessionals, maar is ook uitstekend toe te passen in andere sectoren.

Kijk voor het actuele overzicht in de agenda >>>

FaLang translation system by Faboba